Как да закупите имот без риск и кои са най-важните моменти при покупка?

2020 година скоро си отива, но не можем да подминем факта, че Коранавирус кризата засегна пазара на имоти в първото тримесечие от годината. Несигурността накара все повече хора да отлагат така мечтаното жилище.
За щастие този несигурен етап премина и жилищните пазари в големите градове, сред които и Пловдив се възстановиха.
Тук не можем да си позволим да не цитираме тази важна информация, която касае пазара на имоти в Пловдив:
„Данните от индексите PSPI сочат, че за пръв път през третото тримесечие на 2020 г. средната цена на жилищата в Пловдив премина границата от 800 евро на кв.м и достигна 808 евро на кв.м.
Пловдив е с най-голямо регистрирано нарастване на цените през третото тримесечие сред трите най-големи града след София. То е в размер на 4.7% на годишна база. Така градът все по-осезаемо компенсира разликата в цените спрямо другите два големи града – Варна и Бургас, където цените преминаха границата от 800 евро на кв.м още в края на 2017 г. и началото на 2018 г.“
Ще се опитаме накратко да Ви дадем ценни съвети за това как да закупите така мечтаното жилище, без да се подлагате на прекомерен риск.
Ще засегнем някой от най-важните моменти, на които да обърнете внимание…

  1. Колко е надеждна строителната компания?

Не е тайна за никого, че когато заговорим за закупуване на жилище на „зелено“, в голяма част от хората се таи едно съмнение. Трябва да знаете, че когато купувате „на зелено“ често цената е по-ниска, а това никак не е за пренебрегване. Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е от кого закупувате жилището. Проверете историята на строителя. Тук с радост не можем да избегнем факта, че проектът „Регата Парк Запад“ (Regatta Park west) е резултат от партньорството с над 15 – годишен опит на международната строителна компания Платинум Инвест холдинг (Platinum Invest holding) – www.regatta.bg и студиото по архитектура и дизайн ЕР ТЕ Консулт (RT Consult)/Бюро (Buro) – www.rtconsult.eu.
Ние не сме просто строител, а Ваш партньор във всеки етап от покупката
 

  1. Качество

Закупуването на жилище не трябва да се определя единствено от цената. В интернет всички ние сме свидетели на хиляди впечатляващи снимки, обещания за качествено изпълнение и материали. Но какво ще се случи, когато всичко остане само на картинка и проблемите започнат веднага след закупуване? Тук има едно златно правило – Няма как да бъде евтино и качествено. Материалите за всички струват еднакво, няма вакуум и не очаквайте чудеса. Защо е толкова важно да отделите специално внимание на това? Много просто – това ще е Вашето жилище, Вашият дом, в който ще инвестирате времето и част от живота си.  Обадете се на някой от нашите консултанти, за да получите наистина вярна и точна информация за материалите, които използваме или намерете повече информация на www.regatta.bg. Ние не правим компромис с качеството, не го правете и Вие.

  1. Материали и поддръжка

Купуването на апартамент с добър избор на материали и обща площ от висок клас може да доведе до отрицателни резултати, ако комплексът не се поддържа.
Да живееш на място, където общите части не се поддържат и не са чисти, е кошмар и дори, ако апартаментът ти отвътре е в добра форма, стойността на апартамента ти ще падне.
Ние, от Регата Парк Уест, ще осигурим реномиран мениджмънт, който ще се погрижи за поддръжката на комплекса, предоставянето на охранителни услуги, справяне с всички възможни проблеми, за да сме спокойни, че всички ще се чувстват комфортно и сигурно…

  1. Заплащане на жилището

Най-добрият начин да се тества финансовата способност на инвеститорите е да се види колко е гъвкав в схемата за плащане.
Когато инвеститорът желае да получи повече вноски по време на строителния период, това може да означава в някои случаи, че средствата по проекта все още не са обезпечени и той разчита на средствата на клиентите да завършат проекта.
В Regatta Park West сме изключително гъвкави с начините на плащане и персонализираме схема според възможностите на всеки клиент.
И в някои случаи предлагаме:

  • 10% при подписване на договор
  • 90% при АКТ 16

5. Локация

На последно място, но не и по важност се нарежда локацията. Последното нещо, което искате е да закупите жилище в несигурен и нестабилен район. Обмислете и вероятността за бъдеща продажба. Ако Ви се наложи да продадете бъдещото си жилище, цената му ще бъде висока, ако районът е хубав. Потърсете жилище в спокоен и комуникативен район като този, в който се намира „Регата Парк Запад“.. Предлагаме ви тихо и спокойно място, с отлична гледка към планината и много зелени площи в самия комплекс, в които Вие и децата ви да се чувствате отлично и защитени. Regata Park West e с отлична локация, която съчетава градския живот с уюта и спокойствието на извънградския начин на живот.

В комплекса ще намерите всичко това – спокойствие, уют и сигурност!
Остават последни възможности за апартаменти с градина – най-предпочитани от семейства с малки деца. Свържете се с нашите консултанти на 0888252525 | 0886125917 или използвайте формата за контакт, за да обсъдите възможностите за покупка.
Ако планирате покупка на жилище, не отлагайте повече. Банките отпускат достъпни кредити с ниски лихви, а условията са с тенденция лихвите да намаляват още.

Вземете правилното решение с „Регата Парк Запад“ и не купувайте просто място, а дом!

Call Now Button